Martin Mašát - nový portfolio manager Partners investiční společnosti

15.08.2013

Martin Mašát, CFA posílil investiční tým Pavla Kohouta

Mgr. Ing. Martin Mašát, CFAMartin Mašát, CFA (36) nastoupil v srpnu letošního roku na pozici vedoucího oddělení investic v Partners investiční společnosti.

Martin Mašát úspěšně absolvoval Vysokou školu ekonomickou v Praze a Institut ekonomických studií na Univerzitě Karlově. Jako jeden z nemnoha v České republice se může pochlubit prestižním, mezinárodně uznávaným titulem CFA (Chartered Financial Analyst, udělovaný CFA Institutem sídlícím v USA). Řady Partners přišel doplnit po dlouholetém působení v ING Investment Management na pozici investičního manažera pro portfolia pojišťoven a penzijních fondů v Čechách a na Slovensku. Na finančních trzích se pohybuje již 13 let.

V Partners investiční společnosti bude pod jeho kompetence spadat vedle řízení investičního procesu také obchodování s cennými papíry včetně derivátů a správa portfolií. Jeho největším koníčkem je v současnosti jeho rodina. V případě, že mu čas a rodina dovolí, vyráží společně do hor zdolat nějaký ten kopec.