Oznámení podílníkům: Přestávka v oceňování ke konci roku 2013

17.12.2013

Představenstvo společnosti Partners investiční společnost, a.s. (dále jen „Společnost“) rozhodlo dne 13. 12. 2013 v 15:00 hodin v souladu s ustanovením § 134 a násl. zákona č. 240/2013 Sb., o investičních společnostech a investičních fondech, o pozastavení vydávání a odkupování podílových listů otevřených podílových fondů:

• Partners Universe 6, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s.
  • Partners Universe 10, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s.
  • Partners Universe 13, otevřený podílový fond, Partners investiční společnost, a.s.

(dále též jen „Fondy“), včetně stanovování aktuálních hodnot podílových listů Fondů a jejich zveřejňování, a to s účinností od 27. 12. 2013 do 3. 1. 2014 včetně.

Posledním obchodním dnem v roce 2013, ke kterému budou vydány a odkoupeny podílové listy je pondělí 30. 12. 2013.

Důvodem pozastavení vydávání a odkupování podílových listů Fondů je zejména soustředění činností Společností na závěrkové operace spojené s ukončením roku.

Zákaz vydávání nebo odkupování podílových listů Fondů se vztahuje i na podílové listy Fondů, o jejichž vydání nebo odkoupení podílník požádal (i) před pozastavením vydávání nebo odkupování podílových listů, nedošlo-li u nich ještě k vyplacení protiplnění za odkoupení, nebo (ii) během doby, na kterou bylo vydávání nebo odkupování podílových listů pozastaveno.

Dnem obnovení vydávání a odkupování podílových listů Fondů bude pondělí 6. 1. 2014. Společnost po obnovení vydávání a odkupování vydá podílové listy, jejichž vydávání a odkupování bylo pozastaveno, za aktuální hodnotu stanovenou ke dni obnovení vydávání a odkupování podílových listů Fondů.

Úplné znění zápisu ze zasedání představenstva Společnosti konaného dne 13. 12. 2013 naleznete ZDE.